Välilehdet

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Pointin tiimi mukana nuorten vaalipaneelin järjestelyissä





Nuorten vaalipaneeli järjestettiin keskiviikkona Kulttuuritalo Grandissa. Tapahtuman päävastuu oli Porvoon nuorisovaltuustolla ja Porvoon vanhempainyhdistykset ry - Föräldraföreningarna i Borgå rf.


Tapahtumapäivänä kolmen jälkeen Grandiin saapui apujoukko Point Collegen opiskelijoita. Pointin tiimissä oli 9 opiskelijaa, jotka ottivat erilaisia tehtäviä hoitaakseen. Kaikki olivat erittäin reippaita ja hoitivat annetut tehtävät hyvin. Joukosta löytyi myös oikea herrasmies, eikä tainnut johtua vaan siitä että sinä päivänä sattui olemaan Kansainvälinen naistenpäivä. Iso kiitos avusta kaikille heille työpanoksesta!


Narikkatiimi

Kolme Pointin tiimistä ilmoittautuivat heti hoitamaan narikkaa. He laittoivat narikkalaput paikoilleen ja tutustuivat hieman tapahtuman ohjelmaan ja paikkoihin. He viihtyivät hyvin narikassa, mutta välillä heidät päästettiin myös tauolle. Tässä narikkaporukan mielipiteitä tapahtumasta ja heidän roolistaan siellä:




Sanni
Olin narikassa koko illan, oli hauskaa ja viihdyin! En kerennyt käydä katsomassa esityksiä. Oli mukava olla projektissa mukana ja oli kiva kuulla positiivista palautetta.
Komer
Grandissa oli kivaa. Olin Pointin opiskelijana narikassa ja oli mukavia ja fiksuja ihmisiä. Tapahtuma oli hyvin organisoitu.

Rujirat
Oli tosi kivaa olla täällä avustamassa tätä projektia. Ollaan ystävällisiä toisillemme. Kaikki hoitivat hommat vastuullisesti.
Grandin lämpiössä oli puolueiden esittelypisteitä ja Linnajoen koulun musaluokkien järjestämä puffetti

Yleisössä oli kiitettävästi porukkaa ja myös osa Point tiimin porukkaa ehti seuraamaan ohjelmaa

Valokuvaajat ja roudaajat

Touko ja Tumppi ottivat mielellään vastaan vastuun valokuvauksesta. Heidän ottamat kuvat löytyy nuorisovaltuuston Facebookista Nuorten vaalipaneeli valokuva-albumista. Tässä blogikirjoituksessa muutamia heidän ottamia kuvia. Pojat roudasivat myös pöytiä ja tuoleja puolueiden esittelypisteelle ja panelisteille.
Matin on Porvoon nuorisovaltuuston jäsen, mutta ei ollut tässä tapahtumassa mukana nuorisovaltuuston järjestäjäporukassa. Hän osallistui roudaukseen ja myös avusti nuorisovaltuuston tehtävissä.
Tässä heidän ajatuksia tapahtumasta ja valokuvaamisesta:

Touko
Valokuvaaminen oli hauskaa, etenkin kun sain kuvata lavalla. taikuri vakuutti minut positiivisesti. Vaalikeskustelu oli todella mielenkiintoinen ja herätti minussa sekä negatiivisia että positiivisia ajatuksia.

Tumppi
Olin kuvaamassa ja antamassa yleisölle äänestyslappuja. Järjestettiin paikkoja ja siivottiin. Oli hieno vaalitapahtuma.

Matin
Oli kiva ja mukava olla tapahtumassa. Olin itse hommissa sekä nuorisovaltuuston että Point Collegen puolesta. Oli kivasti porukkaa ja tosi hyvät esitykset.

Juontajina toimivat entinen nuorisovaltuutettu Bicca Olin ja nykyiset valtuutetut Enni Kesselring ja Kiira Vuorinen

Paneelissa istui monta nuorta kuntavaaliehdokasta

Nuoret esittivät kysymyksiä panelisteille ja väittämiä joihin sekä panelistit että yleisö sai ottaa kantaa


 




Pinssitiimi

Sara, Rania ja Thyser tekivät kaikille tapahtuman järjestäjille oman kuntavaali pinssin omalla nimellä. Tytöt auttoivat myös äänestyslappujen jakamisessa ja muissa järjestelyissä. Tytöt seurasivat myös vaalipaneelia ja esityksiä. Tässä heidän ajatuksia:

Sara
Oli tosi ihana olla avustamassa ja oli paljon uusia asioita. Tykkäsin tosi paljon esityksistä.


Rania
Oli ihana tapahtuma. Olin avustajana ja sain paljon tietoa myös tästä tapahtumasta ja esitykset olivat mahtavia.
Thyser
Oli hyvä tapahtuma ja hyviä esityksiä. Sain paljon tietoa. Taikuri oli hyvä.

Linnajoen koulun musaluokka esiintyi ja otti myös yleisön mukaan esitykseen

Touko pääsi lavan taakse ottamaan kuvan bändistä


Maxzilliacusmagic

Panelisti ja juontaja avustamassa taikatempussa
Huomio kaikki nuoret, jotka ovat jo täyttäneet 18 vuotta. Muistakaa äänestää kuntavaleissa, joko ennakkoäänestyksessä tai itse vaalipäivänä 9.4.2017. Sinulla on ääni! Käytä sitä!

Oli ilo olla mukana ohjeistamassa nuoria ja nähdä heidän innostus ja onnistuminen!
Terveisin, nuorisotyöntekijä Sara




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti